3

Arheološki spomenik

Ločki vrh , velika gomila Na gozdnatem južnem pobočju grebena leži nepoškodovana in časovno neopredeljena gomila, s premerom 18 metrov in višino 1,8 metra. Gomila predstavlja prostorski marker, katerega pozicija in vsebina pomembno prispevata k razumevanju preteklih kulturnih krajin.

gomila

Energija

Kje smo doma, tam vemo za vsako podrobnost. Kaj je tik ob poti? Kakšno je vreme, ki prihaja? Vemo, kje bo cvetelo prva drevo? Realnost so naše nevidne niti in zaznave. Geomantika poskuša te povezave voditi zavestno in izkustveno. Geomantika je praksa zavestne povezave ljudi in pokrajine na naši Arheološki cesti Atlantida. Ta označena cesta (pot) zagotavlja obiskovalcem na podeželju, da sami najdejo posamezne poti in točke, ki se nahajajo v  naravi. Začutiti jih je potrebno s telesom, umom, dušo in čustvi. Živali in rastline so močno in vidno povezane z energetskimi potenciali (kvantna polja) in se odzivajo na torzijsko polje (orgon, bioenergije,...), kar je enkratnega  pomena z dvig zavesti obiskovalcev in njihovega občutenja narave.

prd

Spletna stran Zgodovinsko društvo Atlantida Raj Slave uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih